Köp vilken mängd du vill - fast frakt på 50:-

All em' extra details - kollektionerna.


 
Här kommer ett härligt lanseringsinlägg gällande vår kära webshop. Vi kommer dra detaljerna kring frakt, val av poster-material, hur dem fraktas mm. Så att ni känner att ni har stenkoll på läget! Finns det eventuella frågor utöver detta, lämna en kommentar så löser vi det!
Alla posters kommer tryckas på 170 gram silkespapper, i en fabrik bara 3 mil från vårt kontor. Alla motiven kommer nu, till en börja, säljas i 50x70cm & endast detta mått.
 
Alla nio motiv, eller 12 om man räknar dubbla färger på kollektionen 360, kommer säljas i begränsad upplaga. Det vill säga 50st av vardera motiv & där efter är motiven ute ur sortimentet. Varför detta undrar ni? Svaret är simpelt; kvalitet före kvantitet. Vi vill satsa på originell konst som kommer finnas i bara ett fåtal hem över Sverige. Det är alltså bara du & som mest 49 stycken till med samma motiv - coolt va? 
Alla motiv är för nuvarande skapade av Moa Melander. Tankarna bakom motiven var att täcka de poster-stilar hon själv uppskattade & ville ha på väggarna. Stilrena, spännande och smarta motiv som passar i alla rum. Förhoppningsvis finns det ett motiv för alla stilar. Om inte? skriv en kommentar & förklara vad du hade älskat att se för typ av motiv. 
Precis som det står på beskrivningarna så är motiven i de olika kollektionerna helt färgmatchade. Du kan alltså köpa fritt inom kollektionens ramar och garantera ett samspel i bakgrundsnyanser och motiv. Det var ett måste för oss i teamet. Smart & snygg inredning. 
Frakten på beställningarna ligger på 50:- oberoende av köpt mängd. Motiven postas inlindade i papper & sedan i rejäla kartongrör. Såklart är dem spårbara hela vägen & hämtas ut på ditt närmsta uthämtningsställe. Har du tankar kring exempelvis returer, läs under Leverans & returer. Känn dig även fri att våra andra policys, såklart.

Lämna en kommentar


Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända